waar kunnen we mee helpen?
< All Topics
Print

Onboarding en installatie

Onboarding is een tweeledig proces. Eerst moet u uw account instellen. Ten tweede zal ons ondersteuningsteam contact met u opnemen.
Voordat u het onboarding proces volgt, kunt u de veelvoorkomende vragen voor onboarding lezen. U kunt uw m19-account instellen door de onderstaande stappen te volgen:

Registreer u op het m19 dashboard met uw Amazon referenties.
Als u meerdere accounts beheert en veel referenties gebruikt, verzamel dan al uw account in de hoofdaccount.
Als u een verkopersaccount(s) heeft, delegeer dan het MWS-token
Zet de status van de account waarvoor je m19 wilt gebruiken op Pull stats. (gratis plan)
Wacht tot de gegevens zijn gedownload. Ververs het dashboard en controleer of je statistieken hebt om te weten wanneer ze gedownload zijn. Een uur zou genoeg moeten zijn.
Als u voor het eerst volledige automatisering wilt activeren, maak dan uw abonnement aan.

Als u een verkopersaccount(s) hebt, voeg dan uw product toe aan uw catalogus.
Als u de volledige automatisering achteraf wilt activeren of deactiveren, voeg dan een marktplaats toe aan uw factureringsplan of verwijder deze.
Zodra u uw abonnement voor volledige automatisering hebt betaald
Ons customer success team stuurt u een e-mail om u een onboarding gesprek te laten boeken. Dit is de eerste dag van uw reis met ons! Hier zijn de 2 stappen van het :

Tijdens de eerste 30 dagen: We controleren uw account na 2, 10 en 30 dagen om ervoor te zorgen dat alles goed gaat en u begrijpt hoe m19 werkt.
Na de 30ste dag: Je zal autonoom zijn maar we staan nog steeds klaar om je te helpen. We zullen uw account soms nog controleren, uw vragen beantwoorden en uw feedback vragen.
Na ons onboardinggesprek kunt u de veelgestelde vragen een onboarding lezen.

Natuurlijk heeft u toegang tot ons helpcentrum. Wij moedigen u aan om het helpcentrum te raadplegen voordat u ons mailt.

“m19 levert cutting-edge reclame PPC software om verkopers te helpen hun Amazon PPC campagnes te beheren. Amazon adverteren kan een uitdaging zijn als je alleen basis marketing vaardigheden hebt. Daarom hebben we een machine learning engine gemaakt die het werk voor u kan doen.

Met m19 hoeft u alleen maar na te denken over uw Amazon PPC strategie en de AI naar uw doelen te leiden. De AI handelt vervolgens volgens uw instructies: creëert advertentiecampagnes, verzamelt alle relevante trefwoorden, past dagelijks de biedingen aan, beschermt uw merk tegen de concurrentie en toont u de resultaten op een overzichtelijk dashboard.
Met andere woorden, schrap de operaties, denk gewoon na over hoe te verkopen op Amazon en vooral, hoe de beste verkoper in uw markt te worden.”

Go to Top