waar kunnen we mee helpen?
< All Topics
Print

Introductie

AdScale is een op doelen gebaseerde tool die uw webshops online advertenties grotendeels automatiseert en middels AI ook optimaliseert. 

Gemiddeld levert het 20 – 30 % resultaatverbetering op en verhoogt het ongeveer 4-5 keer de productiviteit van degene die het account beheert. Dit levert veel tijd op voor bijvoorbeeld strategisch werk en de verbetering van de netto shop-resultaten. 

Je stelt het doel in van de campagne in AdScale E-commerce en de tool doet de rest. Uitzonderingen kunnen handmatig ingesteld worden bijv. met events, maar om het gemakkelijk te houden is dat het enige wat handmatig ingesteld hoeft te worden – er zijn geen testen, scripting of handmatige optimalisaties nodig of zelfs gewenst. 

AdScale Enterprise is getest op kleine en grote accounts door toonaangevende agencies en eindgebruikers die na 2-4 weken in 90% van alle gevallen een positief resultaat vertoonden. Dit betekent een onmiddellijke positieve ROI. Theoretisch werden hoogtepunten binnen 6-12 weken bereikt. Echter met AdScale E-commerce zullen de resultaten toenemen binnen 1-2 weken. In sommige gevallen zelfs sneller.

Doordat AI gebruikt wordt voor o.a. budgetverdeling op basis van een analyse van verkoopresultaten, voor alle producten wordt er geen geld verspild en krijgen de juiste producten op de juiste momenten geld.

Deze handleiding is geschreven om te helpen met de overstap van handmatig beheer naar een doelgerichte optimalisatie. In principe hoef je maar één account doel aan te maken aangezien Adscale E-commerce het maximale uit jouw advertentiebudget haalt.

Maar we helpen je graag bij het instellen van het account. Daarom hebben we de volgende hulpmiddelen te bieden: 

  • Setup handleiding en prestatie analyse (dit document)
  • Set up tutorials
  • FAQ lijst
  • Feedback 
  • Mail support
  • Hangouts/skype support
Go to Top