waar kunnen we mee helpen?
< All Topics
Print

Installatie

Installeren van Adscale E-commerce begint via de website www.adscale.com (tab E-commerce). Klik op de onderstaande knop:

Daarna opent een venster met alle ondersteunde shop-platforms. Je kiest het platform dat geschikt is voor jouw webshop en vult je email adres in. Vervolgens wordt je doorverwezen naar jouw e-commerce omgeving. Staat jouw shop platform er niet bij (Other) neem dan contact op met eu@adscale.com. In dat geval kunnen wij AdScale handmatig aansluiten op jouw webshops platform.

De wizard

Nadat de keuze gemaakt is voor het gewenste platform, installeer je de plug-in op jouw shop (Voor shopify is het een Shopify app). Na de installatie opent de wizard (oftewel de setup) vanzelf. Hier worden een paar vragen gesteld waarbij je enkele gegevens moet invullen om te kunnen starten, namelijk:

  1. Connect je Facebook account en kies de gewenste pagina. Heb je geen Facebook pagina voor je bedrijf dan ga je (tijdelijk) verder zonder Facebook en Instagram.

Na deze stap krijg je de optie om je Business Manager te kiezen, mocht je er geen hebben dan maken wij deze gewoon voor je aan.

  1. Geef AdScale toestemming voor Google Ads en Google MC account. Als je geen Google Ads bezit of een MC-account hebt, kun je er een laten aanmaken via Adscale.
  1. Kies de categorie waar jouw webshop op gebaseerd is. Op basis van deze selectie wordt er in een later stadium passende content geleverd. 
  1. En tenslotte vul je jouw creditcard gegevens in en kan het ontwikkelen van de campagnes/ads beginnen. 

Zodra alle bovenstaande informatie is ingevoerd, kan de eerste campagne worden aangemaakt in AdScale E-commerce.

Go to Top