waar kunnen we mee helpen?
< All Topics
Print

Trustpilot en Google reviews

U kunt uw Trustpilot beoordelingen gebruiken om in aanmerking te komen voor Google seller ratings en uw advertentiecampagnes een boost te geven. Hier is een lijst met de meest gestelde vragen over hoe het werkt.

Bekijk onze gids over hoe Trustpilot en Google seller ratings samenwerken in dit artikel.

Wat zijn Google seller ratings en waar komen ze vandaan?
Verkopersbeoordelingen zijn een geautomatiseerde Google Ads-extensie die bedrijven met hoge beoordelingen onder de aandacht brengt. Ze verschijnen in Google Ads als sterbeoordelingen, die zijn verzameld van beoordelingssites over het hele web. Google seller ratings zijn gebaseerd op feeds van sites als Trustpilot en Google review services.

Hoe kom ik in aanmerking voor Google Verkopersbeoordelingen?
Je moet 100 geverifieerde beoordelingen uit een bepaald land hebben, met een samengestelde beoordeling van 3,5 sterren, verzameld in de afgelopen 12 maanden. Bijvoorbeeld:
– Als een bedrijf verkopersbeoordelingen in het Verenigd Koninkrijk wil weergeven, moet het 100 geverifieerde beoordelingen uit het Verenigd Koninkrijk verzamelen.
– Als een bedrijf verkopersbeoordelingen wil tonen in het VK en de VS, moet het 100 geverifieerde beoordelingen uit het VK en 100 geverifieerde beoordelingen uit de VS verzamelen.
Als je geen seller ratings krijgt, is dat waarschijnlijk omdat je niet aan de vereisten voldoet. Als u meer dan 100 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot hebt en er meer dan 6 weken zijn verstreken zonder dat u verkopersbeoordelingen hebt gekregen, moet u rechtstreeks contact opnemen met Google.

Hoe lang duurt het meestal voordat beoordelingen worden weergegeven in de verkopersbeoordelingsextensies van Google?
Trustpilot-reviews worden doorgaans 2-6 weken nadat u aan de vereisten van Google voor verkopersbeoordelingen hebt voldaan, opgenomen. Dit wordt echter volledig bepaald door Google en we kunnen niet bepalen hoe snel ze worden weergegeven.

Hoe lang duurt het als ik heb voldaan aan de vereisten van Google beoordelingen van verkopers?
Zodra je aan de vereisten hebt voldaan, worden de verkopersbeoordelingen automatisch weergegeven. Raadpleeg de documentatie van Google over het correct instellen en beheren van Google Ads.

Is mijn TrustScore hetzelfde als een verkoperswaardering?
De verkopersbeoordeling van een bedrijf op Google wordt berekend op basis van beoordelingen uit verschillende bronnen en samengevoegd op een schaal van 1-5. Uw verkopersbeoordeling komt dus niet rechtstreeks overeen met de TrustScore van uw bedrijf.

Kunnen mijn Trustpilot-beoordelingen worden weergegeven in de Google-extensies voor verkopersbeoordeling?
Ja. Trustpilot heeft een licentieovereenkomst met Google, wat betekent dat Trustpilot-beoordelingen kunnen worden weergegeven als u daarvoor in aanmerking komt. Het is volledig aan Google om te beslissen welke beoordelingen worden weergegeven, dus Trustpilot kan niet beïnvloeden of garanderen of, wanneer of hoe uw beoordelingen worden weergegeven.

Welke landendomeinen worden momenteel gedekt door de Google seller rating extensies?
Google seller ratings zijn een geautomatiseerde extensie op Google Search Network-campagnes en zijn beschikbaar in alle landen.

Hoe kan een bedrijf voorkomen dat zijn verkopersbeoordelingen worden weergegeven?
U kunt zich direct binnen Google Ads afmelden voor automatische extensies. Lees hier meer over hoe u dit kunt doen.

Wat moet ik doen als de beoordelingen van verkopers niet worden weergegeven?
Neem rechtstreeks contact op met Google. We controleren de feed die we naar Google sturen dagelijks, dus er zouden geen problemen aan onze kant moeten zijn.

Kunnen de Google-verkopersbeoordelingen ook worden weergegeven voor subdomeinen, als het Trustpilot-profiel zich op een primair domein bevindt?
Ja, dit is mogelijk. De configuratievereisten zijn echter voor elk bedrijf anders. 

Go to Top