Online zaken doen in Japan?

Google Search en ShoppingFacebook/Insta én Yahoo!kan gewoon in het Nederlands.

die je meer opleveren

Wil je je online verkopen in Japan? Dan ben je aan het juiste adres!

Veel Europese merken zijn geliefd in Japan en men is op zoek naar bijvoorbeeld mode en lifestyle en beleving. De eisen aan kwaliteit zijn hoog en men verwacht lokale ondersteuning; simpelweg een webshop openen heeft geen zin, de juiste taal, toon en fotografie maar ook verpakking zijn belangrijk.

Wij hebben een team in Japan; native speakers, geboren en getogen in Japan én met Europese ervaring. Gebruikers van de zelfde tools en software, ervaren met marktintroductie van buitenlandse bedrijven en merken.

Wij hebben dagelijks contact en ondersteunen daarmee elke bedrijfsuitbreiding naar Japan. Eerst kunnen helpen met een bedrijfsspecifiek marktonderzoek om de mogelijkheden te verkennen. Maar ook met de lokale online en e-commerce strategie voor uitbreiding en logische zaken als vertalingen en lokaal bedrijfsadvies.

Al met al bieden wij alle ondersteuning die je nodig heeft voor een succesvolle internationale bedrijfsuitbreiding naar Japan.

Samen met onze Japanse collega’s managen we in Japan ca 100 accounts in de finance, retail en eCommerce branches. Ook hier is de aanleiding en samenwerking ooit gestart met AI-optimalisatie en dat doen we sinds 2018, we hebben dus ruimschoots ervaring, en naast Google, Facebook en Instagram ondersteunen we daarom ook Yahoo!Japan.

Benieuwd wat we kunnen doen voor jou? Stuur een bericht!

Vinden we leuk ;-)