Met een focus op e-Commerce

shops optimaliserenSaaS leverenexpert service verlenen

en alleen e-commerce

In 2005 is southparc. begonnen als branding agency en hebben we projecten gerealiseerd voor onder andere DSM en Philips. Dit hebben we jaren met veel plezier gedaan maar tijden veranderen, zo ook southparc. Met de opkomst van Google Ads en toenemende online advertenties, heeft southparc. een ‘tweede naam’ gekregen, digital.

We zijn in 2015 al begonnen met AI optimalisatie software (voor Google Adwords) te leveren aan end-users en al snel kregen we vragen van andere agencies over deze software. ZO ontdekte we dat onze kennis van agencies en AI software een unieke kans bood: Experts helpen met het implementeren van AI software.

Door nauwe banden met onze software leveranciers kunnen we de juiste service leveren aan onze klanten en de software zelfs verbeteren of maatwerk leveren waar dat nodig is.

We zijn inmiddels met 14 mensen in de verschillende markten (Nederland, Denemarken, Duitsland en Japan) verdeeld over de merken AdScale, m19 en Longtail UX en recent MerchantSpring. Ontwikkeling gebeurt in Tel Aviv, Parijs en Sydney waar circa 35 developers elke dag hard werken om de software te verbeteren.

Met AdScale helpen we middel-grote shops hun online advertising te optimaliseren en te automatiseren.
Met m19 helpen we PPC managers op Amazon.
Met LongtailUX brengen we Big Retail meetbare SEO omzet.

En de analyse van alle kanalen doe je met MerchantSpring.

Nieuwe technologie, nieuwe resultaten

Dus waar wacht je nog op?

Bel/app of mail vandaag en begin met het verhogen van je omzet, het verbeteren van je productiviteit en verhogen van rendement.

Wie of wat je ook bent, heb je een leuke shop of sta je in de Twinkle 100 en alles er tussenin?
Dan heb je met ons altijd een goed gesprek.

Ik wil nu praten

Bel ons en we zijn in gesprek. Niet direct voor een hardcore verkoopgesprek maar liever om te kijken of wij iets kunnen doen voor wat jij wilt.

Ik wil nu starten

Heb je een concreet idee of opdracht en wil je weten hoe wij die zouden oppakken? Maak een afspraak en we plannen een strategische sessie.

Ik heb een technische vraag

Een knagend probleem, een wild idee of een gevoel dat de techniek niet helemaal top is? Wij hebben waarschijnlijk een antwoord en willen graag meedenken.