southparc. introduceert:

Een supergeavanceerde machine learning engine voor Amazon.

m19 is het antwoord op Amazon advertenties. Met een paar kliks wordt de connectie gemaakt met Amazon. Stel je doel vast, voeg de ASINs toe en m19 begint met werken.

Machine learning neemt het van je over en de setup wordt uitgebreid met keywords, de concurrerende producten wordt geanalyseerd en de campagnes worden ingericht. Bids, budgetten én campagnestructuur worden vervolgens voortdurend geoptimaliseerd. Reken op 20-55% meer resultaat.

1 minuut setup

m19 maakt adverteren eenvoudig. Voer de ASIN’s en het ACOS-doel voor de campagne in.

ACOS bereiken en behouden

4 verschillende AI-processen starten, schalen, optimaliseren en sturen campagnes automatisch op ACOS.

wereldwijd verkopen

m19 beheert advertenties van alle markten in één centraal dashboard, samen en afzonderlijk.

de concurrentie verslaan

m19 haalt het absolute maximum uit elke account, beter dan elk ander systeem, gegarandeerd.

Auto setup

Betere setup en setup optimalisatie

Volledig geatomatiseerd
Zeer fijnmazig
Keyword research
Vind vergelijkbare producten
Met mogelijkheden voor handmatige
strategieën

Zet campagnes op in een mum van tijd, met een zoekwoord granulariteit die niemand handmatig kan bereiken (gemiddeld vindt de m19 AI 8 keer meer zoekwoorden dan mensen).

Bovendien wordt elk ASIN/keyword-paar afzonderlijk gecontroleerd, elke dag opnieuw, en wordt het opzetten van campagnes steeds beter. Voor experts hebben we geavanceerde opties om instellingen of doelen te manipuleren.

PPC management

The Core – revolutionaire op AI gebaseerde PPC optimalisatie

Gegevensonderzoek
Voorspelling en concurrentie
AB testing en verbeteren

m19 verzamelt alle relevante gegevens en neemt talloze beslissingen per dag. Voorbeelden zijn: biedingen wijzigen, negatieven toevoegen, budgetten bijsturen en zelfs de campagnestructuur aanpassen. Zo bespaar je 80% van je tijd terwijl je de laagste CPC krijgt, de hoogste omzet en meestal 25 tot 55% meer resultaten.

Product 360

Een uitgebreide en dynamische weergave

Tijdlijn productgebeurtenissen
Sales trend analysis

Advertising trend analysis

Begrijp hoe externe gebeurtenissen de verkoop van producten beïnvloeden. Product 360 biedt inzicht in verkooptrends, wat helpt bij het identificeren van patronen, seizoensgebonden variaties en algemene verkoopgroei of -daling. Volg metrics in realtime om de effectiviteit van uw reclame-inspanningen te beoordelen.

Wil je beter resultaat op Amazon?

Bel voor een oriënterend gesprek

m19 implementaties zijn super snel, gemakkelijk en leveren altijd een positieve ROAS.
Doordat alle informatie op één platform aanwezig is zijn geen andere koppelingen nodig en is alle data direct bruikbaar.
Er is al een gratis versie en de volledige versie is er al voor € 400,- – dan heb je de meest geavanceerde set up, optimalisatie, BI en strategie tool van dit moment.

Wil je meer weten? Laat hier onder je mailadres achter en we nemen contact op. Je krijgt direct een mail ter bevestiging, als je die kort beantwoord staan we niet in de spam :)