Hier zijn enkele stappen die je kunt nemen om zoekwoorden te onderzoeken bij Amazon:

– Brainstorm potentiële zoekwoorden: Begin met het opschrijven van alle mogelijke zoekwoorden die relevant zijn voor jouw product. Hierbij kun je denken aan specifieke productnamen, merknamen, producteigenschappen, oplossingen voor problemen die jouw product oplost, en andere gerelateerde termen.
– Gebruik de Amazon-zoekbalk: Typ elk zoekwoord in de Amazon-zoekbalk om te zien welke suggesties Amazon teruggeeft. Dit kan je helpen om gerelateerde zoekwoorden te ontdekken die je misschien niet had bedacht.
– Gebruik een keyword tool: Er zijn verschillende tools beschikbaar die je kunnen helpen bij het vinden van zoekwoorden, zoals Sellics, Jungle Scout, en Helium 10. Deze tools bieden vaak meer geavanceerde functies en analyses dan de Amazon-zoekbalk.
– Analyseer de zoektermen in je rapporten: Als je al advertenties hebt lopen op Amazon, kun je de zoektermen rapporten gebruiken om te zien welke zoekwoorden mensen gebruiken om jouw producten te vinden. Hiermee kun je nieuwe zoekwoorden identificeren en bestaande zoekwoorden verfijnen.
– Analyseer de zoekwoorden van concurrenten: Kijk naar de zoekwoorden die je concurrenten gebruiken in hun producttitels, -beschrijvingen en -advertenties om te zien welke zoekwoorden voor hen goed werken.

Het is belangrijk om te onthouden dat zoekwoordonderzoek een doorlopend proces is en dat je regelmatig prestaties moet monitoren en aanpassingen moet maken om de beste resultaten te behalen.

Wij zijn hier om je te helpen

Wacht niet langer, schakel over op de nieuwste technologie