A.I. gebaseerd longtail groeiplatform

is meetbaarzorgt voor nieuwe klantenlevert aantoonbaar resultaat

levert aantoonbaar resultaat

SEO is nodig maar heeft een nadeel: je weet wat het kost maar nooit wat het opbrengt.
Daarvoor leveren wij Longtail UX: het gepatenteerde groeiplatform voor echt grote webshops.

Integenstelling tot SEO geeft dit zeer snel en meetbaar resultaat. Dit is geen oplossing voor kleine sites, het is ontwikkeld voor grote e-commerce sites en marketplaces met een minimum aantal geïndexeerde pagina’s van 10.000, een Domain Rating van 50+ en een tenminste en zo’n tienduizend producten. Het is platform-onafhankelijk, kent een implementatie van ca. 2 tot 6 weken, een minimaal contractduur van een jaar en een minimum omvang.
Maar we garanderen dan ook meetbaar SEO resultaat en een positieve ROI!

Voor vraagstukken over online implementaties, groei en strategisch advies kun je ook bij ons terecht.
Wij lopen al langer mee in de digitale wereld en hebben een brede en gevarieerde ervaring met een divers team en klanten.

Non-brand organisch verkeer  +230%

GraysOnline (www.graysonline.com) is het grootste industriële en commerciële online veilingbedrijf in Australië en Azië. Voor kopers bieden ze een van de breedste assortimenten van hoogwaardige zakelijke en consumentenproducten online. Doordat ze een breed aanbod aan producten hebben hebben ze veel online concurrenten. Met Longtaill UX haalden ze in een paar maanden een grote stijging van nieuwe klanten en verbeterden ze hun SEA prestaties aanzienlijk

Aandeel nieuwe bezoekers > 50%
Stijging in SEO verkeer 230%
SEO omzetstijging 152%

Adore Beauty werd in 2000 opgericht door de zelfverklaarde “beauty junkie” Kate Morris en is een van de snelst groeiende online verkopers van cosmetica en schoonheidsproducten ter wereld. In de afgelopen vier jaar groeide Adore Beauty met 625% tot een jaaromzet van ruim 100 miljoen dollar. Het biedt meer dan 260 vooruitstrevende beautymerken aan en is het marktleider door vrouwen hun favoriete beautyproducten te late zoeken en te kopen. Met Longtail UX verlaagde Adore Beauty de acquisitiekosten en tegelijkertijd verdubbelde het de conversie.

Verhoogde conversie ratio 98%
Verlaging in acquisitiekosten per klant 64%
Verbetering in ROAS 169%

Over Longtail UX?

The fastest way to expand your online market share

Longtail UX technologie creëert LUX Smart Pages op jou website die exact overeenkomen met het site design, look en feel én naadloos geïntegreerd zijn. Wij passen de content aan aan de individuele gebruikersintentie en creëren zo de perfecte klantervaring voor bezoekers die voor het eerst op je website komen.

Je bent CMO, VP Omnichannel of VP e-Commerce
van een van de top 250 shops in Nederland?

Bel voor een oriënterend gesprek

LUX-implementaties kosten een paar weken en brengen een commitment van minimaal een jaar met zich mee.
Het is niet goedkoop maar het heeft gegarandeerd een positieve ROI en die is meetbaar en dus aantoonbaar.

Om een idee te krijgen of LUX en jij bij elkaar passen is het goed om eerst even telefonisch kennis te maken waarna we een
afspraak maken (online) waarin we een op maat gemaakte presentatie geven over de impact die wij kunnen maken op jou shop.

Voor een verbeterde klantervaring, een hogere acquisitie en retentie. Lagere acquisitiekosten en meer rendement.

 

southparc. bereidt momenteel de komst van LUX naar Europa in 2022 voor.
Tot dat moment worden overeenkomsten aangegaan met Longtail UX Pty Ltd